Osallistu kevätarvontaan, voit voittaa tämän huippukameran itsellesi! (arvo 395 €)

Uusi huippunopea Uovision UM785-4G LTE Cloud 20MP -riistakamera tukee ilmaista LinckEazi-pilvipalvelua, jonka kautta voit etäohjata yhtä tai useampaa kameraa, sekä katsoa kameran ottamia kuvia ja videoita samalta pilvitililtä. Näet siis kaikki pilvipalveluun liittämäsi kamerat yhdestä paikasta ja voit ohjata niitä monin eri tavoin, sekä tietenkin katsoa kuvat ja videot. Ilmaista pilvipalvelua voit käyttää tietokoneella tai mobiilisovelluksen (iOS, Android) avulla. LinckEazi-pilvipalvelu on valvonnan uusi komentokeskus!

DNA Laitenetti Plus liittymä on erinomainen valinta liittymäksi 3G ja 4G kameroihin. Myös muiden operaattoreiden 3G ja 4G liittymät luonnollisesti toimivat.

Kilpailuaika 10.4. – 31.5.2020

Katso Uovision UM785-4G LTE Cloud tuote-esittely

Kilpailun säännöt
Arvonnan järjestää Uovision Suomi maahantuonti. Uovision Suomen henkilökunta tai heidän perheenjäsenensä eivät voi osallistua arvontaan. Kaikkien arvontaan osallistuneiden kesken arvotaan Uovision UM785-4G LTE Cloud -etäohjattavan riistakameran. Palkintoa ei voi vaihtaa rahaksi, muuhun tavaraan tai palveluun. Arvonta suoritetaan arvonnan järjestäjän toimesta sen omissa tiloissa 1.6.2020.
Uovision Suomi on yhteydessä henkilökohtaisesti voittajaan arvonnan päätyttyä ja ohjeistaa palkinnon lunastamisessa. Uovision Suomi ei luovuta kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja kolmannelle osapuolelle. Uovision Suomi maahantuonti voi halutessaan käyttää kilpailuun osallistuneiden yhteystietoja omassa markkinoinnissaan ja asiakastiedotteissaan.

1. Minkä niminen on Uovision 785-4G LTE Cloud kameroiden komentokeskuksena toimiva pilvi? *
LinckEazi
Cloud
NITEforce
2. Paljonko LinckEazi -pilven käyttö maksaa? *
käyttö sisältyy kameran ostohintaan (eli on ilmainen)
15,90€ /kk
19,90€ /kk
3. Komentokeskuksena toimiva LinckEazi -pilvi tarkoittaa käytännössä, että voit: *
nähdä vain yhden kameran kerrallaan pilvitililläsi
käskyttää kameroitasi ottamaan kuvia tai videoita ja nähdä ne kaikki samasta ”keskusvalvomosta” eli pilvestä. Tai voit myös muuttaa kameroidesi asetuksia pilvestä
kuunnella erilaisia komentoja pilven välityksellä
Roskapostin esto
UOVISION 785-4G LTE Cloud 20MP -riistakameroita
myy Eränetti!