Uovision riistakamerasuoja
Tuotekuvaus

Suojaa arvokas Uovision riistakamerasi ennenkuin on liian myöhäistä!

Uovision riistakamerasuoja on hyödyllinen ja erittäin tarpeellinen lisävaruste Uovision riistakameraan. Riistakamerasuoja suojaa arvokasta riistakameraasi mahdolliselta ilkivallalta tai muilta ulkoisilta riskitekijöiltä. Riistakamerasuoja myös estää ja ehkäisee vaihtelevien sääolosuhteiden pitkäaikaista altistusta riistakameraasi.

Uovision riistakamerasuoja on valmistettu lujasta ja säänkestävästä 1.5mm paksuisesta kylmävalssatusta teräksestä. Se on pintakäsitelty ja pulverimaalattu ulko- ja sisäpinnasta. Riistakamerasuoja voidaan kiinnittää omista kiinnikkeistään vaijerilukon avulla puun tai kiinnityskohteen ympäri. Lisäksi se voidaan lukita riippulukolla edessä olevasta lukitusaukosta. Soveltuu käytettäväksi useissa erityyppisissä kohteissa suojaamaan riistakameraasi.

Uovision riistakamerasuojan käytön aikana voit käyttää ulkoista virtalähdettä sillä virtaportille on riistakamera suojassa oma aukko. Uovision 6V virtajohtoja tai virtalaitteita on saatavana erikseen.

Uovision riistakamerasuoja mahdollistaa myös kierrekiinnityksen sillä kamerasuojan pohjassa on oma aukko kameran ruuvikiinnitykseen mahdollista seinäkiinnikettä tai kolmijalkaa varten.

* Antaa suojaa arvokkaalle riistakameralle
* Uovision 535, 595, 785 sarjat sekä Illuminator
* Tukeva pulverimaalattu kamerasuoja
* Valmistettu kylmävalssatusta teräksestä (1.5mm)
* Lukittavissa riippulukolla edestä
* Kaapelivaijerin kiinnitysmahdollisuus takana
* Ei estä ulkoisen virtalähteen käyttöä, oma aukko virtajohdolle
* Aukko mahdollista ruuvikiinnitystä varten
* Voidaan tarvittaessa uudelleen maalata esim. talon seinän väriseksi

Takuu valmistus tai materiaalivirheille: ½ vuotta (6kk)