Uovision riistakamera SD muistikortit
Tuotekuvaus

Uovision riistakamera SDHC SD muistikortin avulla saat kuvattua useita tuhansia kuvia tai videoita riistakamerallasi. Uovision SD muistikortti on yhteensopiva eri valmistajien riistakameroiden tai koira GPS paikannuslaitteiden kanssa. Se on myös yhteensopiva muiden SD muistia tukevien laitteiden kanssa kuten kotitietokoneet ja SD muistikortinlukijat.

Mikäli riistakamera kuvaa paljon, kannattaa harkita kahden SD muistikortin hankintaa. Tuolloin voit tarkastuskäynnillä vaihtaa uuden kortin kameraan ja viedä kuvia sisältävän SD muistikortin kotiin lähempää kotitietokoneella tarkastelua varten ja jättää riistakameran passiin uuden tyhjän kortin avulla.

Useimmissa kotitietokoneissa tai TV vastaanottimissa on kiinteä SD muistikortinlukija tai siihen voi käyttää erillistä SD muistikortin lukijaa (USB muistikortinlukija).

* Uovision riistakamera SDHC  SD muistikortti
* Useita tuhansia kuvia tai videoita (resoluutio huomioiden)
* Sopii kaikkien valmistajien riistakameroihin ja malleihin

SD muistikortin valinta:

Riistakamera toimii parhaiten SDHC (Secure Digital High Capacity) SD muistikortilla. Vältä matkapuhelimiin tehtyjen adapterillisten Micro SD muistikorttien käyttöä sillä ne saattavat aiheuttaa riistakameroissa tallennusongelmia. Myös liian nopean tallennusvasteen vaativa SD muistikortti esim 20MB/s tai enemmän aiheuttavat tallennusongelmia. SD muistikortit tallennusvaste nopeuksilla 20MB/s – 100MB/s ovat tarkoitettu järjestelmäkameroihin, eivät riistakameroihin.

Takuu valmistus tai materiaalivirheille: 1 vuosi (12kk)