Ominaisuudet

TEKNINEN EDELLÄKÄVIJÄ

Uovision Technology on yritys joka valmistaa teknisesti laadukkaita Uovision riistakameroita ja riistakamera tarvikkeita. Uovision riistakamerat ovat olleet alan edelläkävijöitä jo usean vuoden ajan.

Uovision julkaisi vuonna 2011 ensimmäisenä 2G (GPRS) lähettävän riistakameran joka lähetti kuvaviestit sähköpostitse ilman kallista MMS viestiä. Tästä alkoi lähettävien riistakameroiden vallankumous riistan kuvauksessa. Myöhemmin samana vuonna yritys julkaisi ihmisen silmälle täysin näkymättömän inframusta salaman. Tästä alkoi lähettävien riistakameroiden vallankumous valvontakameroina esim kesämökeillä. Molemmat toiminnot olivat aikanaan ensimmäisiä maailmassa.

Vuonna 2012 Uovision julkaisi ensimmäisenä etäohjattavan Uovision UM535 Panda lähettävän riistakameran. Lähettävää riistakameraa voitiin nyt etäohjata omistajan toimesta tavallisen tekstiviestin avulla ja milloin tahansa pyytää kuvia kameralta niitä tarvittaessa. Tämä toiminto oli myös ensimmäinen laatuaan maailmassa.

2016 Uovision julkaisi ensimmäisenä valmistajana sen mitä oli monta vuotta odotettu, Full HD (1080P) videon lähetys maastosta. Full HD videoita lähettävä Uovision UM785-3G lähettävä ja etäohjattava riistakamera julkaistiin Suomessa 5/2016. Se lähettää jopa 20sek pituiset videot.

Uovision UM785-3G lähettävä riistakamera julistettiin 3/2017 Suomen ensimmäisen riistakamera kuluttajatestin testivoittajaksi.

Uovision UM595-3G lähettävä riistakamera julistettiin Ruotsin riistakamera testivoittajaksi 12/2016.

Uovision on tunnetusti riistakameroiden teknologia edelläkävijä.

KÄYTTÖ YLEISESTI

Uovision riistakamera kuvaa still-kuvia ja videoita aivan kuten digitaalikamera, mutta ne ovat suunniteltu riistan huomaamatonta tarkkailua varten ulkokäyttöön. Riistakameroita käytetään myös valvontakameroina.

Alan johtava valmistaja, Uovision, valmistaa laadukkaita riistakameroita, jotka ovat teknisiltä ominaisuuksiltaan alan edelläkävijöitä. Kaikissa Uovision riistakameroissa on suomenkielinen käyttövalikko.

Riistakamera on yleensä metsästäjien ja luontokuvaajien käyttöön suunniteltu kamera. Uovision riistakamerat toimivat tarvittaessa myös valvontakameroina. Niissä on lämpöliikettä etsivä PIR liiketunnistin, jonka herkkyyttä voidaan säädellä tarpeen mukaan.

Uovision riistakamerat toimivat mainiosti Suomen sääolosuhteissa, koska ne on rakennettu säänkestäviksi (IP54). Kameroissa on kuvauslaskuri ja jokaisesta kuvasta voi tarkastaa kuvan ottoajan ja ulkolämpötilan.

Uovision riistakamera ottaa teräväpiirtokuvaa ja niissä on erittäin nopea laukaisuvaste. Tämä tarkoittaa, että riistakamera reagoi nopeasti liikkeisiin. Kuvausviiveen voi asettaa yhdestä sekunnista useaan tuntiin.

Uovision riistakamerat ovat valmistettu moneen eri tarkoitukseen. Lähettävä ja etäohjattava riistakamera lähettävät kohteesta kuvia matkapuhelimen tai tietokoneen sähköpostiin reaaliajassa. Niiden avulla voidaan ottaa tarkkoja kuvia valvottavasta kohteesta, vaikka oltaisiin pois valvontapaikalta. Etäohjattavaa riistakameraa voidaan ohjailla oman matkapuhelimen avulla. Kameraan voi siis lähettää esim kuvanottopyyntöjä tai vaihtaa asetuksia etänä tekstiviestillä.

Uovision kameroissa on myös inframustasalama yökuvausta varten. Inframusta salamaa ei pysty havaitsemaan ihmissilmällä. Siksi Uovisionin riistakamerat toimivat hyvin myös yöllä valvontakäytössä.

Alapuolelta löydät kuvaikonit yleisimmistä Uovision riistakameroiden toiminnoista:

Kuvausviiveet 1s. – 60min. 6V ulkoinen virtalähde kytkentä SETUP moodi asetusten vaihtoon IP54 säänkestävä rakenne Kuvausaikaleima
(klo, päivä, lämpötila)
Kuvalaskuri (otetut/jäljellä)
Nopea laukaisuvaste Inframusta salama Monikuvaus pulssi: 1, 2, 3 kuvaa HD Teräväpiirto kuvaus Time Lapse ajastin kuvaus Suomenkielinen käyttövalikko